banner ecl

ECL junior static

"Cine învață o limbă nouă, capătă un suflet nou" - cuvintele de salutare a d-nei Dr. Nagy Éva, membru de conducere ECL România adresate participanților la al 11-lea conferința națională ECL. Peste 30 de invități au fost prezenți la eveniment, unde s-au informat despre proiecte interesante și rezultate deosebite în cadrul programului ECL, pe plan național și internațional.


D-na profesoară Dr. Ionița Diana, directoarea CLS al Universității București a prezentat proiectul CONSUMEE , un proiect Erasmus cu un outcome foarte util: manual on line și cu aplicație pe mobil pentru consumatori, cu informații utile despre legislația de protecția consumatorilor în diferite țări europene.

Programul ECL a împlinit 20 de ani și de 13 ani este prezent în Romania! Cu această ocazie Dr. Robert Marz a prezentat succesele programului atât pe plan profesional, cât și din punctul de vedere al extinderii geografice. Sistemul de examinare ECL a devenit membru cu drepturi depline al organizației profesionale de prestigiu ALTE, ceea ce îl califică printre cei mai buni la nivel internațional, respectiv a crescut foarte mult numărul solicitărilor pentru examene ECL și în țările asiatice și pe continentul American.

Centrul Eureka din Reghin, partener de 12 ani în program, a împlinit 15 ani de la funcționare. D-na Rodica Bândilă, directoarea centrului a vorbit cu nostalgie despre anii de început și cât de frumos s-au dezvoltat activitațile datorită profesionalismului și parteneriatelor, care au lărgit orizontul câtre noi oportunități în dezvoltarea centrului.

ECL de 13 ani prezent în România, 80 de centre de examinare în rețea, peste 22 de examinatori nou acreditați și peste 300 de examene ECL luate cu succes în anul 2019. Pentru prima oară sistemul a "găzduit" testări dedicate elevilor mai mici, gimnaziale, care au folosit certificatele pentru echivalarea probei lingvistice la înscrieri în licee în clase bilingve. Detalii referitor la ECL Romania pentru anul 2019 - aici.

Premieri

Cel mai bun centru ECL pentru anul 2018: ESSENTIAL SRL Odorheiu Secuiesc. Centrul beneficiează de 7% reducere de preț la examene ECL, respectiv promovare de un an pe pagina oficială al ECL

KOVÁCS TAMÁS - elev in clasa XII, din Odorheiu Secuiesc, promovare cu succes a examenului ECL limba engleză nivel B2, în categorie specială (nevăzător) la centrul ESSENTIAL, Odorheiu Secuiesc

RADVÁNYI HAJNAL - pensionară Tg. Mures, promovare cu succes la examenului ECL limba engleză nivel B2, în categorie specială (91 de ani) la centrul LANGUAGE CENTER MUREŞ, Tg. Mures

Câștigătorii Concursului Național ECL 2019

 

Rezultate finale
 
Nivel B2       
 
Clasament Nume Clasa Liceu Total
I Kelemen Rudolf XI Liceul Teoretic Nagy Mózes, Târgu Secuiesc 97.50
II VESCAN Bakcsi B. Kristóf  X Liceul Teoretic Bolyai Farkas, Tg. Mureș 96.50
III Nagy Szabolcs XI Liceul Teoretic Bolyai Farkas, Tg. Mureș  92.25
Mențiune Fehér Anna X Liceul Teologic Romano Catolic Hám János, Satu Mare  94.75
Mențiune Antal Márk X Liceul Teoretic Nagy Mózes, Târgu Secuiesc 94.50
Nivel A2
 
Clasament Nume Clasa Liceu Total
I Molnos Boglárka VIII Liceul Pedagogic Benedek Elek, Odorheiu Secuiesc 98.25
II  Szabó Kincső VIII Liceul Teoretic Nagy Mózes, Tg. Secuiesc 97.75
III  Stanca Norina VII Colegiul Național Petru Rareș, Suceava 97
Mențiune  Bonda Botond VIII Liceul Teoretic Nagy Mózes, Tg. Secuiesc  94
Mențiune  Ceanădan Denisa VI Liceul Teoretic Adam Müller Guttenbrunn, Arad 94


Detalii de concurs: Concurs National ECL 2019 

 

8791011121314

0
0
0
s2smodern

Parteneri:

ecl parteneri 0


Jooble - Locuri de munca si cursuri in Romania

Apartenenta la grupuri profesionale:

ealtabanner new 0

 

 Cel mai bun centru ECL 2019:
Școala de limbi străine Essential

ecl parteneri 0

Copyright 2018 - 2020 ecl.org.ro | All rights reserved.

Website Design and Maintenance: Digital Studio

Acest site foloseste cookies.

Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Learn more

I understand