ecl org ro banner 01

În perioada  12.10.2017 -  27.10.2017 Centrul Naţional de Examinare ECL în cooperare cu Secretariatul Consorţiului Internaţional ECL organizează Concursul Naţional ECL de Limba Engleză 2017.

 

Centrul Naţional de Examinare ECL, Eurocenter Amoba vă invită la un nou concurs.
În perioada 12.10.2017 -  27.10.2017 se va organiza Concursul Naţional ECL de Limba Engleză. Scopul competiţiei este promovarea multilingvismului în învăţământul liceal prin testarea cunoştinţelor lingvistice ale tinerilor. Se pot înscrie elevi din clasele IX-XII.
 
În cadrul concursului tinerii îşi pot testa nivelul de cunoştinţe din limba engleză, conform metodologiei sistemului de examinare internaţională ECL. Testele de concurs vor fi elaborate de către Secretariatul Consorţiului Internaţional ECL.
 
Taxa de înscriere/candidat este 15 RON, înscrierile se fac la instituţia de învăţământ, care participă la program.

 
Etapele competiţiei
 
Etapa 1. 12 octombrie 2017, local  – Simulare de teste ECL (probă scrisă)
Etapa 2. 27 octombrie 2017, Sf. Gheorghe –  Interviu şi compoziţie (max. 300 cuvinte)
 
Se acordă premii de valoare câștigătorilor! Premiul I.: un e-book reader de performanță, premiile II. şi III.: cărți de specialitate si rechizite oferite de Secretariatul Consorțiului ECL
 
Derularea competiţiei
 
Testele vor fi trimise de către CNE la liceele, şcolile înscrise în competiţie prin curierat rapid, cu două zile înainte de testare. Pachetul trebuie păstrat în siguranţă până la data competiţiei, conform regulamentului ECL.
Materialele de examen se trimite înapoi la CNE până la data de 16 octombrie cel târziu. Anunţarea rezultatelor fazei I. se va transmite şcolilor pe data de 23 octombrie.  
 

Primii şase participanţi pe baza rezultatelor obţinute în etapa I. vor fi invitaţi să participe la etapa finală al competiţiei, care va avea loc la Sf. Gheorghe. Costurile de acomodare al concurenţilor vor fi acoperite de către CNE.
 
Se vor da două probe/candidat cu teme predefinite:
 
1. interviu (10 min.)
2. compoziţie (max. 300 cuvinte)
 
Evaluarea şi anunţarea rezultatelor se va realiza pe data de 27 octombrie, ziua competiţiei. Rezultatele precum şi numele câştigătorilor concursului vor fi prezentate pe pagina ECL www.ecl.org.ro şi vor fi transmise inspectoratelor şcolare judeţene.  
 
Înscrierile la concurs se fac în perioada: 18 septembrie – 6 octombrie la secretariatul CNE, prin mail: secretariat@eurocenter.ro sau prin telefon +40 744 616 449. Se solicită la înscriere datele responsabilului din cadrul instituţiei, care va coordonarea şi va rezolva problemele administrative legate de concurs, precum şi lista de candidaţi (nume, vârsta).

 

Mult succes!

 

Lista candidaților

0
0
0
s2smodern

Parteneri:

ecl parteneri 0

Apartenenta la grupuri profesionale:

ealtabanner new 0

 

Cel mai bun centru ECL 2015:

language schol 0

ecl.org.ro

Copyright 2017 - ecl.org.ro | All rights reserved.

Website Design and Maintenance: Digital Studio